Τον νεαρό Πικέα πήρε ο Εθνικός

Ακόμα μία επένδυση πραγματοποίησε ο Εθνικός, αποκτώντας τον 19χρονο Γιάννη Πικέα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «5».

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση ακόμη ενός νεαρού παίκτη, του Γιάννης Πικέας. Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής είναι 19 χρονών αγωνίζεται στη θέση πέντε και έχει ύψος 2,05 μέτρα. 

Η ομάδα μας πιστή στο πλάνο της δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές. Ο Εθνικός μας τη νέα χρονιά θα δώσει ευκαιρίες στους μικρούς ταλαντούχους παίκτες μας και είμαστε σίγουροι ότι με τον ενθουσιασμό τους και με την εμπειρία των μεγαλύτερων παικτών, ο Εθνικός θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Γιάννης Πικέας: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που βρίσκομαι σε μία τόσο ιστορική ομάδα, που έχει μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ. Την ομάδα την αγαπάω από μικρό παιδί, είναι η ομάδα μου, καθώς στο παρελθόν τη φανέλα του Εθνικού έχει φορέσει και ο πατέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω το 100% για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της.

Ο κόσμος του Εθνικού σε κάθε αγώνα στηρίζει την ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι στο πλευρό μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ανταποδώσουμε την στήριξη μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους».

Επιτροπή Μπάσκετ Εθνικού».