“Τσεκαρισμένο” το όνομα του Αρνόκουρου και από ομάδες της Α1!!!

Η συμβολή του στην πορεία του ΑΟΝΑ ήταν κάτι παραπάνω ουσιαστική και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα έμπειρα “μάτια” των συλλόγων, μεγαλυτέρων κατηγοριών. Το ίδιο είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε ο πιτσιρικάς του ΑΟΝΑ Γιώργος Αρνόκουρος είχε επιλέξει να μείνει έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα και να “ψηθεί” ακόμη περισσότερο. Και όπως όλα δείχνουν, δικαιώνεται από την επιλογή του αυτή. Με το τέλος της σεζόν, λοιπόν ο νεαρός παίκτης του ΑΟΝΑ, εκτός από τις κλήσεις του στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων και τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα 3on3, βρίσκεται και πάλι στο μεταγραφικό στόχαστρο κάμποσων ομάδων, μερικές εκ των οποίων μάλιστα διαθέτουν “βαρύ” όνομα στο μπασκετικό χάρτη.

Όπως είναι ο Πανιώνιος, που όπως λένε οι πληροφορίες μας ήδη έχει κάνει κάποια πρώτα βήματα, προκειμένου να τον αποκτήσει. Ο Γιώργος Αρνόκουρος έχει πατήσει το κλειστό της Νέας Σμύρνης και έχει “εξεταστεί” από τα στελέχη του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου, όμως ακόμη τα πάντα είναι σε… πρώιμο στάδιο. Λογικό, άλλωστε, καθώς η σεζόν μόλις ολοκληρώθηκε και οι ομάδες αρχίζουν σιγά-σιγά να εξετάζουν τις κινήσεις τους ενόψει της νέας περιόδου. Και υπάρχουν ορισμένες που έχουν στείλει το σχετικό μήνυμα προς το νεαρό παίκτη (και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν) να μην βιαστεί, διότι είναι στο “μικροσκόπιό” τους και απλά χρειάζεται λίγη υπομονή από την πλευρά του μέχρι να ακούσει την τελική τους πρόταση!

Ο μικρός πάντως έδειξε όλη τη σεζόν τις ικανότητές του σε διάφορες θέσεις που κλήθηκε να αγωνιστεί με τον ΑΟΝΑ και ένα video που δημιούργησε με τα highlight του, βρίσκεται στα χέρια στελεχών ομάδων που ίσως να μην είχαν καταφέρει να τον δουν live εν δράση!

Publicerat av Giorgos Arnokouros den 10 april 2018

.
Διαβάστε ακόμη…