psixikoΗ δράση μετά τις γιορτές επιστρέφει με την αγωνία να… χτυπά κόκκινο, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για τη λήξη του πρωταθλήματος! Η 27η αγωνιστική να περιλαμβάνει αναμετρήσεις με βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως στο Ψυχικό, το Πευκοχώρι και το Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ (Ανδρ. Παπανδρέου, 17:00)

Καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το Περιστέρι δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες και δη εντός έδρας καθώς μία τέτοια νίκη θα το διατηρήσει εκτός πλέι άουτ, ενώ χρειάζονται και τη διαφορά του πρώτου αγώνα (-10) για να υπερέχουν του αντιπάλου.  Από την άλλη τα Πεύκα θέλουν πάση θυσία το «διπλό» για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για να βγουν από τη ζώνη των πλέι άουτ και παράλληλα να κάνουν το 2-0 επί του Περιστερίου.

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αγ. Παύλου, 17:00)

Την εξαιρετική του πορεία καλείται να συνεχίσει το Πευκοχώρι απέναντι στη Δόξα καθώς οι δύο βαθμοί θα του δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσει να κυνηγά τα πλέι άουτ. Το έργο όμως μόνο εύκολο δεν είναι καθώς οι Λευκαδίτες κυνηγούν το απόλυτο στις τελευταίες αγωνιστικές καθώς θα βρεθούν σε πλεονεκτική θέση στα πλέι οφ. Για το λόγο αυτό, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού πρέπει να πετύχουν την Πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους απέναντι σε μία ομάδα που μέσα στο σπίτι της παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από σκληροτράχηλη.  

ΨΥΧΙΚΟ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ψυχικού, 17:00)

Σημαντικό παιχνίδι κυρίως για τους γηπεδούχους καθώς το Ψυχικό θέλει να πετύχει μία ακόμα εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Προμηθέα. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι θα φτάσουν τις 12 νίκες, αριθμός που τους διατηρεί πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ. Οι πατρινοί μπορεί να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι οφ όμως χρειάζονται το «διπλό» για να αποφύγουν πιθανές ισοβαθμίες. Όπως και να έχει το παιχνίδι αναμένεται αρκετά αμφίρροπο.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Ιβανώφειο, 17:00)

Ο Ηρακλής και Εθνικός θα μονομαχήσουν σ΄ένα ματς το οποίο θα καλυφτεί τηλεοπτικό. Ο Ηρακλής θα παλέψει για ακόμα μία εντός έδρας νίκη και έτσι να συνεχίσει να παλεύει για τν έξοδό του από τα πλέι άουτ. Ο Εθνικός όμως κυνηγά το καλύτερο και δεν είναι άλλο από το «διπλό» που μπορεί να τον φέρει και στην Τρίτη θέση.

ΚΥΜΗ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Κύμης, 17:00)

Το επόμενο βήμα για την άνοδο θέλει να πετύχει η Κύμη. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παγκρατίου και να πάρει τους δύο βαθμούς. Ο αντίπαλος όμως μόνο εύκολος δεν είναι καθώς η φετινή πορεία των «ροσονέρι» είναι αξιοθαύμαστη. Το Παγκράτι συνηθίζεται στις εκπλήξεις και γι΄αυτό θα παλέψει στην Εύβοια.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Σ. Καλαϊτζής, 17:00)

Τη νίκη έπειτα από εφτά αγωνιστικές κυνηγά ο Πανερυθραϊκός απέναντι στη Λιβαδειά. Οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή καλούνται να βρουν τον καλό τους εαυτό και να σημειώσουν την δέκατη νίκη τους στο πρωτάθλημα, αν και η Λιβαδειά έχει την αντίθετη άποψη καθώς με το «διπλό» εξασφαλίζει κατά μεγάλο μέρος την παραμονή της στην κατηγορία.