“Φρένο” στα σενάρια για αλλαγή στη διοικητική κατάσταση του Φιλίππου Βέροιας

“Φρένο” στα όποια σενάρια είχαν γίνει εσχάτως και ήθελαν τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας Ηλία Λαζό να εμπλέκεται σε συζητήσεις για αλλαγή της διοικητικής κατάστασης, έβαλε ο γνωστός επιχειρηματίας με ανακοίνωσή του. Σε αυτή επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη από τον ίδιο, ή τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα κινείται προς τη στελέχωσή της έχοντας ως βασικό της στόχο να παρουσιαστεί αξιόμαχη στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Αλλά όπως αναφέρει ρίχνουν και τις… κλεφτές ματιές προς την Α2, με δεδομένο τις επικείμενες ανακατατάξεις που θα υπάρξουν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός μου σε πρόσφατες συζητήσεις για την αλλαγή της διοικητικής κατάστασης στον ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ή στη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Handball και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα ήθελα να αναφέρω ότι :

α. Η παρουσία μου σε μία και μοναδική συνάντηση (την Τετάρτη 3/7) είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στη διασφάλιση των συμφερόντων του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, της διοικούσας επιτροπής του οποίου ηγούμαι τη δεδομένη χρονική στιγμή

β. Το τμήμα καλαθοσφαίρισης κινείται, ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια με πλήρη διοικητική και οικονομική αυτονομία και αυτοτέλεια μέσω της διοικούσας επιτροπής του, με μοναδικό στόχο τη δεδομένη χρονική στιγμή τη στελέχωση του ρόστερ για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής και την εξάντληση κάθε πιθανότητας για συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, μέσω των κυοφορούμενων ανακατατάξεων.

γ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ λάβαμε, ούτε προσωπικά, ούτε σαν διοικούσα επιτροπή, μέρος σε ζυμώσεις που αφορούν στη διοίκηση του συλλόγου ή στη σύνθεση της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Handball, κρατώντας πάντα μία στάση διακριτικής ουδετερότητας.
Είμαι δε βέβαιος ότι όλοι οι παριστάμενοι στις ανωτέρω αναφερόμενες συζητήσεις μπορούν να επιβεβαιώσουν την αλήθεια των λεγομένων μου”.