Χατζηκυριακίδης: «Στόχος να είμαστε πιο καλοί στον επόμενο αγώνα»

Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση ο Ηρακλής έφυγε με τη νίκη επί του Παπάγου. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης όπως είναι φυσικό έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του κάτι το οποίο και τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Ήταν μια καλή εμφάνιση για εμάς, μια σημαντική νίκη ακόμη, στην προσπάθεια μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε,ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή, διαχειριστήκαμε ακόμη και την απουσία του Χαριτόπουλου (σ.σ. δέχθηκε ένα χτύπημα και βγήκε, και παίξαμε με Γεωργάκη-Αγγελακόπουλο ως το τέλος, ή με Αθανασούλαστο «4» σε χαμηλό σχήμα), και πήραμε αυτό που θέλαμε», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε.

«Όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλά, ο Γεωργάκης εξαιρετικός, όπως κι ο Βασίλης (σ.σ. Αγγελακόπουλος), ο Γιάννης, αλλά κι ο Ντάριους, που είχε καλά ποσοστά, έβαλε κρίσιμα καλάθια για εμάς και θέλει να βρει τα πατήματά του λίγο στην άμυνα.

Όλοι όμως ήταν όπως έπρεπε, φεύγουμε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με στόχο να είμαστε πιο καλοί στον επόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας. Καλούμε τον κόσμο μας να είναι και πάλι, όπως είναι πάντα, στο πλευρό μας, στο Ιβανώφειο, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας»..