Χωρίζουν οι δρόμοι Μουράτογλου-Χαρίλαου Τρικούπη

Τρία χρόνια μετά ο Δημήτρης Μουράτογλου δεν θα φορά τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη με τους φίλους της ομάδας του Μεσολογγίου να τον αποχαιρετούν μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook…

Αναλυτικά:

«O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ,

θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη τεράστια προσφορά του στο Σύλλογο, τον Δημήτρη Μουράτογλου. Η καταλυτική του παρουσία του στην ομάδα, έφερε την άνοδο στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2015-2016 όντας ένας απ’τους «πυλώνες» της ομάδας του Π. Ζωντού.

Τη σεζόν 2016-2017, παρά τη μέτρια πορεία της ομάδας μας στη παρθενική της παρουσία στα γήπεδα της Β’ Εθνικής (8η θέση), ο Δημήτρης ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, παίζοντας σε πολλές θέσεις από δεύτερος γκαρντ έως πεντάρι σε χαμηλά σχήματα.

Τη σεζόν που μόλις διανύσαμε, υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος και στις 28 αγωνιστικές του πρωταθλήματος υπό την ηγεσία του Γιάννη Δημητριάδη, προσφέροντας μας πολλά Highlights, βάζοντας το «λιθαράκι» του στις συγκλονιστικές, μοναδικές στιγμές που ζήσαμε. Ωστόσο, δεν θα τον θυμόμαστε μονάχα για την αγωνιστική του εικόνα, αλλά και για τον αδαμάντινο του χαρακτήρα. 

Δημήτρη…. Καλή συνέχεια και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν!!!!

ΤHANKS FOR THE GREAT MOMENTS ! ! !».