Χωρίζουν οι δρόμοι Πευκοχωρίου με Χριστοφορίδη

Επειτα από δύο χρόνια συνεργασίας, ο Ανέστης Χριστοφορίδης και το Πευκοχώρι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τον πρώην general manager της ομάδας, μέσω του προσωπικού του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να κάνει τον απολογισμό του, ενώ ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν αυτά τα χρόνια. 

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ την διοίκηση της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου για την συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια. Με περιέβαλαν με αμέριστη εμπιστοσύνη και με έκαναν μέλος της οικογένειάς τους. Η επιτυχία από την αποτυχία απέχει πολλές φορές ίσως και μία μόλις απόφαση. Η θέση μου απαιτούσε να παίρνω πολλές από αυτές. Το σίγουρο είναι ότι προσπάθησα να επιστρέψω αυτήν την εμπιστοσύνη δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου αυτά τα δύο χρόνια και προσπαθώντας πάντα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα. Το τι κατάφερε ή όχι να πετύχει η ομάδα αυτά τα δυο χρόνια ο καθένας μπορεί να το δει από την δική του πλευρά. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιαννόπουλο Κώστα, με τον οποίο μας δένουν πολλά πράγματα που ξεπερνάνε την μπασκετική συνεργασία. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και προπονητές που συνεργαστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια, καθώς και όλους τους συνεργάτες της ομάδας.
Τα καλύτερα έρχονται θεωρώ για τον σύλλογο, με νέες βάσεις για ένα ακόμα πιο υγιές και βιώσιμο μέλλον.
Ευχαριστώ πολύ, με εκτίμηση και σεβασμό
Χριστοφορίδης Ανέστης».