«Ως εδώ και μη παρέκει»

Ο Μανδραϊκός γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό, με τον σύλλογο όμως να έχει έντονα παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο, τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα ζήσαμε για μια ακόμα Κυριακή την απαράδεκτη και εχθρική κρίση των διαιτητών απέναντι στην ομάδα μας. Σφυρίγματα που ορίζουν αποτελέσματα παύουν να είναι στα όρια του ανθρώπινου λάθους.
Απευθυνόμαστε προς τη ΚΕΔ, σταματήστε τις εντελταμενες διαιτησίες των κύριων Στρέμπα, Αποστολίδη και λοιπόν.

Ζητάμε σεβασμό στην αξιοπρεπή πορεία που χαράζει ο σύλλογος μας. Μη μας τιμωρείτε έτσι γιατί αγαπάμε το μπάσκετ.
Πάγια αρχή του Μανδραϊκού είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία, όμως αυτή η μεθοδευμένη τακτική πλέον σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, μας υποχρεώνει να καταγγείλουμε δημόσια όσα συνέβησαν στον εν λόγω αγώνα γιατί σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση !

Γι’ αυτούς τους λόγους διατρανώνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα «ως εδώ και μη παρέκει». Προς το παρόν θα επαναλάβουμε κάτι που ακούστηκε μετά το τέλος του αγώνα από όλο τον κόσμο που βρίσκονταν στο γήπεδο «ΝΤΡΟΠΗ».

Η διοίκηση να γνωρίζουν όλοι πλέον θα πράξει οτι χρειαστει για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου μας».
ΤΕΛΟΣ ας μην εκληφθεί η μέχρι σήμερα ευγένεια μας, ως αδυναμία και επιφυλασσόμεθα , ανάλογα με τις ενέργειες σας, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.