«Πρεμιέρα» στην Αρναία!

Το Στρατώνι δεν αναζητεί την Κυριακή μόνο την πρώτη του νίκη στο… γήπεδο (η πρώτη ήταν στα χαρτιά, στο ματς με την Ολύμπιας Λάρισας), αλλά και την «κατάκτηση» του μπασκετικού κοινού της Αρναίας!

Η ομάδα της Χαλκιδικής θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι πρωταθλήματος στο κλειστό της περιοχής (είχε προηγηθεί αυτό του κυπέλλου) και η… απορία όλων είναι ο αριθμός των θεατών που θα προσελκύσει. «Εχουμε έδρα αλλά… δεν έχουμε έδρα» λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μύθου, προπονητής του Στρατωνίου, το οποίο… ξεσπιτώθηκε αναγκαστικά πριν από δύο μήνες (λόγω προβλήματος στη σκεπή στο κλειστό της Ιερισσού) και θα φιλοξενείται στην Αρναία για ένα μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν.

Το ευχάριστο για το Στρατώνι είναι ότι δεν έχει πλέον αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Πιπιλιάρης (ο μοναδικός από την ομάδα που είναι γέννημα – θρέμμα της Αρναίας) επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την απουσία του από τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου. Το μόνο που απομένει πια είναι να πάει και ο φίλαθλος κόσμος της μικρής καταπράσινης κωμόπολης, των 6 (και κάτι) χιλιάδων κατοίκων…