Ο αγώνας μεταξύ της ΜΕΝΤ και του Αιόλου Τρικάλων ανοίγει σήμερα (17:00) την αυλαία της 17ης αγωνιστικής, ωστόσο τα… σπουδαία γίνονται την Κυριακή στη Β’ Εθνική. Το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα δεν είναι φυσικά άλλο από αυτό που διεξάγεται στο κλειστό του Αιγάλεω. Εκεί, το “Σίτι” υποδέχεται το Πέραμα και μπορούμε να σκεφτούμε τουλάχιστον… πέντε ομάδες που θα χαρούν αν το σημείο που θα προκύψει είναι ο “άσος”!

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν θα… κακόπεφτε τόσο στον ΟΦΗ (παίζει στην έδρα του με τον Φίλιππο Βέροιας), όσο και στη Νέα Κηφισιά (ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο), τους δύο πρωτοπόρους της κατηγορίας. Σίγουρα, πάντως, δεν θα έλεγαν “όχι” σε τυχών στραβοπάτημα της ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου ούτε η ΜΕΝΤ και η Αναγέννηση Φλόγα, οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Παρόμοιες σκέψεις πιθανότατα κάνει ακόμα και η Δόξα Λευκάδας, η οποία φιλοξενεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μετά το διπλό στο Πέραμα προσπαθεί να ξαναμπεί δυναμικά στο “κόλπο” της ανόδου. Με τις πέντε από τις έξι πρώτες ομάδες, λοιπόν, να έχουν θεωρητικά “εύκολα” παιχνίδια (από αυτές μόνο η Κηφισιά παίζει μακριά από το γήπεδό της), όπως μπορείτε να καταλάβετε, το απόγευμα της Κυριακής η πιο δημοφιλής ερώτηση θα είναι η εξής: «Πόσο ήρθε το Αιγάλεω;»…

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σήμερα, 26 Φεβρουαρίου

ΜΕΝΤ – Αίολος Τρικάλων (ΜΕΝΤ, 17.00)

Αύριο, 27 Φεβρουαρίου

Μέγας Αλέξανδρος – Νέα Κηφισιά (Μίκρας Α, 17.00)
Στρατώνι – Αίας Ευόσμου (Αρναίας, 17.00)
Αναγέννηση Φλόγας – Δούκας (Πολίχνης, 17.00)
Αιγάλεω – Πέραμα /Ερμής (ΔΓ Αιγάλεω, 17.00)
Δόξα Λευκάδας – Απόλλων Καλ. (Λευκάδας, 17.00)
ΟΦΗ – Φίλιππος Βέροιας (Βαρδινογιάννειο, 17.00)