«Χτίζεται μία μεγάλη ομάδα»

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης έγινε χθες (16/11) η επίσημη παρουσίαση του Αρκαδικού για τη σεζόν 2010-2011.

Μία εκδήλωση που βέβαια, θα έπρεπε να έχει γίνει καιρό, αλλά όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Σμυρνιώτης η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με τις εκλογές, αλλά και με κάποια θέματα που αφορούσαν στην ομάδα.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και οι άνθρωποι της διοίκησης του Αρκαδικού, συνεργάτες και στελέχη του συλλόγου, αλλά και ο νέος δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης.

«Το ρόστερ της ομάδας ανανεώθηκε πάρα πολύ για κάποιους λόγους, αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Ο στόχος της ομάδας είτε είναι σ’ αυτή την κατηγορία, είτε σε ανώτερες, είτε σε κατώτερες κατηγορίες, θα είναι η σοβαρότητα και ο πρωταθλητισμός», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Σμυρνιώτης και συμπλήρωσε:

«Όπως ξέρετε πολλοί παίκτες έφυγαν και πολλοί ήρθαν, όμως εμείς επειδή θέλουμε να έχουμε πάντα υψηλούς στόχους θα προσπαθήσουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εννοώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και αν είναι δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα από πέρσι».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Σμυρνιώτης ανέφερε: «Κάθε ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς είναι δύσκολο και η φετινή χρονιά είναι ίσως παραπάνω δύσκολη γιατί πέρσι ήμασταν νεοφώτιστοι σ’ αυτή την κατηγορία πραγματοποιώντας όμως μία πολύ καλή πορεία και σαφώς πλέον φέτος όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο από εμάς. Το μόνο που θέλω να πω και να διαβεβαιώσω όλους είναι ότι γι’ αυτό είμαστε όλη μέρα στο γήπεδο, γι’ αυτό προπονούμαστε καθημερινά, για να γίνουμε καλύτεροι και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Αρκαδικός δεν είναι μεγάλη ομάδα αλλά χτίζεται για να γίνει μεγάλη ομάδα. Οι μεγάλες ομάδες δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται κάποια χρόνια και χρειάζονται πάνω απ’ όλα σταθερά βήματα. Αυτά κάνει η διοίκηση, αυτά κάνουμε από την πλευρά μας κι εμείς όσο μπορούμε και όσο αντέχουμε. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, ο ένας εκ των δύο αρχηγών της ομάδας, Μύρωνας Παπαδάκης (ο έτερος είναι ο Νίκος Κόκκαλης) δήλωσε: «Σαν παίκτες το μόνο που μας απασχολεί είναι το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο. Η διοίκηση του Αρκαδικού έχει καταφέρει να είναι ένα φερέγγυο σωματείο το οποίο μας έχει βοηθήσει πολύ έστω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πάνω απ’ όλα θέλω να έχει υγεία η ομάδα, χωρίς τραυματισμούς για μια καλή σεζόν.

Διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό υλικό τόσο σε ρόστερ όσο και σε προπονητικό τιμ και πιστεύω ότι δουλεύοντας στο γήπεδο μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Όπως είπε και ο κόουτς θέλουμε σίγουρα χρόνο να δεθούμε, γιατί είμαστε μία καινούργια ομάδα και εγώ ο μοναδικός που έχει μείνει από πέρυσι, αλλά η ομάδα διαθέτει ταλέντο και εμπειρία για να κάνει κάτι καλό».