Άλλα μπασκετικά ήθη από τη Νικόπολη Πρέβεζας!

Ωραία μπασκετικά ήθη επιχειρεί να εφαρμόσει στις εντός έδρας αναμετρήσεις της η Νικόπολη Πρέβεζας. Η ομάδα της Πρέβεζας φροντίζει σε κάθε παιχνίδι που δίνει στο γήπεδό της να δίνει στη λέξη φιλοξενία την πλήρη έννοιά της και να κάνει τους αντιπάλους της να φεύγουν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.nikopoli_prevezas_filoxenia_infobasketgr

Έχοντας παραφράσει τη φράση “η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά”, στη Νικόπολη υποστηρίζουν ότι η φιλοξενία είναι… μισή αρχοντιά! Ο σύλλογος υπολογίζει και σέβεται αρκετά τον κόπο και την ταλαιπωρία των σωματείων που αντιμετωπίζει η ομάδα και τα οποία καλούνται να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στην Πρέβεζα, αλλά και να επιστρέψουν στη… βάση τους. Και έτσι φροντίζουν η φιλοξενία τους να είναι όσο το δυνατόν πιο καλή, με απλές κινήσεις. Σε συνεργασία λοιπόν με τους χορηγικούς συνεργάτες της η ομάδα της Νικόπολης φροντίζει να αποχαιρετά τα φιλοξενούμενα σωματεία με ένα μικρό γεύμα! “Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θέλουμε να είμαστε καλοί οικοδεσπότες αλλά και να προβάλουμε όσο μπορούμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας με τις οποίες συνεργαζόμαστε”, τονίζει ο σύλλογος που δείχνει ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

Αξιέπαινη η προσπάθεια της Νικόπολης Πρέβεζας, αλλά και των χορηγών φιλοξενίας του συλλόγου, που φροντίζουν να δείχνουν ότι δεν χρειάζονται φανφάρες, αλλά απλές κινήσεις για να “κερδίζεις” έστω και το πιο απλό. Το μπράβο… Όσον αφορά τους συνεργάτες σε αυτή την πολύ όμορφη – και δίχως αμφιβολία γευστικότατη – προσπάθεια της Νικόπολης, ήταν την περασμένη Κυριακή (20/11) το εργαστήριο μπουγάτσας Donald, το Γεύση & Άρωμα, το ζαχαροπλαστείο Praline, οι έμποροι γαλακτοκομικών «Συρράκο – Οικογένεια Τέφα» και το ψητοπωλείο Θράκα.