«Άνθρωποι ανάξιοι λόγου που δεν έπρεπε να βρίσκονται στο μπασκετικό χώρο»

Την απάντησή του έδωσε ο Αρης Νικαίας στα όσα ανέφερε ο Ηλυσιακός για τη διαιτησία της μεταξύ τους αναμέτρησης.

 

Η ανακοίνωση:

«Τρεις ημέρες μετά την δίκαιη νίκη της ομάδας μας με τον Ηλυσιακό, είδαμε τους ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας να παραληρούν. Δεν θα ασχοληθούμε με το αγωνιστικό μέρος αφού και ο ίδιος ο προπονητής Θωμόπουλος γράφοντας σε ομαδικό blog των προπονητών του ομίλου μας παραδέχτηκε το δίκαιο της νίκης του ΑΡΗ σε αντίθεση με αυτά που γράφονται στην ανακοίνωση του συλλόγου του. Το ίδιο έπραξε και ο Αντώνης Φώτσης που μας έδωσε συγχαρητήρια τιμώντας φυσικά το μέγεθός του ως άνθρωπος και αθλητής!

Περνώντας όμως σε πιο σοβαρά πράγματα, νιώθουμε ντροπή και αηδία που ξαναζήσαμε τα ίδια ακριβώς όπως το 2015-16 που χούλιγκανς μας προπηλάκιζαν πετώντας μέχρι και κροτίδες μέσα στο γήπεδο μέχρι να χάσουμε. Στο προχθεσινό παιχνίδι ζήσαμε τα ίδια με ύβρεις και απειλές εντός γηπέδου ,αλλά τώρα είχαμε και απειλές ότι πρέπει να ζητήσουμε αστυνομική προστασία για να γλυτώσουμε από αυτούς που θα μας περίμεναν εκτός γηπέδου. Τελικά και εμείς αλλά και οι διαιτητές περιμέναμε την αστυνομία για να φύγουμε σώοι και αβλαβείς.

Ντροπή σας. Αμφισβητείτε τους πάντα και τα πάντα. Διοργανώτρια αρχή και όργανα. Ακόμα και ομάδες που σας κέρδισαν δίκαια και πέφτουν κατηγορία.
Τελειώνοντας αφού σας αρέσει να ζητάτε δημόσια συγγνώμη ,κάντε το προς όλους εμάς για την άθλια συμπεριφορά σας. Καντε το επίσης και προς τον Αντώνη Φώτση γιατί δεν τιμάται την απόφαση του να φορέσει τα χρώματα της ομάδας ξανά και φυσικά στους υπόλοιπους αθλητές σας που ιδρώνουν καθημερινά όχι χωρίς να δικαιώνονται αλλά χωρίς να πληρώνονται…..(έχουν ήδη σταματήσει κάποιοι εξ αυτών).

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ».