Άνοδος ο στόχος που τέθηκε στην πρώτη του Φιλίππου Βέροιας

Μετά το… πέρασμα από τους γιατρούς, ήρθε η ώρα οι παίκτες του Φιλίππου Βέροιας να πατήσουν και παρκέ! Η πρώτη προπόνηση της νεάς σεζόν πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8) με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας να οριοθετεί ξεκάθαρα το στόχο. “Δεν το κρύβουμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος, σε συνδυασμό με την δημιουργία ενός αγωνιστικού κορμού πάνω στον οποίον θα βασιστούμε και τα ερχόμενα χρόνια”, τόνισε ο Δημήτρης Γκίμας, δίνοντας το στίγμα της… τροχιάς στην οποία καλείται να κινηθεί η ομάδα.

Παρόντες στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” όπου και έγινε ο αγιασμός ήταν οι Δημήτρης Γκίμας και Χρήστος Μπλατσιώτης, αλλά και όλοι οι παίκτες. Παλιοί και νέοι… Ένα ρόστερ αποτελούμενο από τους Μόρα Ηλία, Τόκα Αλέκο, Τσεσμετσίδη Δημήτρη, Τόκα Παύλο, Βάλλιο Βασίλη, Τσιακλαγκανο Γιώργο, Κανελίδη Νίνο, Καβαργύρη Φώτη, Κοθρά Ευθύμη, Παραπούρα Φαίδων, Σουτζόπουλο Δημήτρη, Καντάρκο Ρίζος και Ποταμόπουλο Κυριάκο.

“Ξεκινάμε την χρονιά με πολλή όρεξη και μεγάλη αισιοδοξία. Μετά από τις δύο τελευταίες σαιζόν που χαρακτηρίστηκαν από διαδοχικούς υποβιβασμούς, είμαστε εδώ γεμάτοι πίστη και ενέργεια για μία χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες. Το μυστικο της ύπαρξης της ομάδας παρά τους υποβιβασμούς των δυο τελευταίων ετών είναι η δύναμη της παρέας ή καλύτερα της οικογένειας. που είμαστε, καθώς επίσης η διοικητική αυτοτέλεια και δυναμική”, τόνισε ο Δημήτρης Γκίμας και πρόσθεσε: “Δεν το κρύβουμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος, σε συνδυασμό με την δημιουργία ενός αγωνιστικού κορμού πάνω στον οποίον θα βασιστούμε και τα ερχόμενα χρόνια. Θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα συνέπειας και πειθαρχίας και θα χύσουμε τόνους ιδρώτα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις 15 Οκτωβρίου, ούτως ώστε να παίξουμε ελκυστικό και συνάμα αποτελεσματικό μπάσκετ.

Ευχόμαστε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα με την ίδια θέρμη όπως και τα προηγούμενα χρόνια και είμαι πεπεισμένος ότι με την βοήθεια της τύχης, που τόσο μας γύρισε την πλάτη τα προηγούμενα χρόνια, το τέλος της σαιζόν θα μας βρει όλους να χαμογελάμε.”