Άρης Θήβας: “Το διαιτητικό δίδυμο δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του”…

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Θήβας και τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης ήταν από τις πλέον συναρπαστικές στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και χρειάστηκε η τρίτη παράταση για να… λύσουν οι δύο ομάδες τις διαφορές τους. Όχι, βέβαια ότι οι παίκτες είχαν να “λύσουν” κάτι, αλλά όπως τονίζουν οι ιθύνοντες τον βοιωτικό σύλλογο άπαντες εκνευρίστηκαν ελέω του διαιτητικού διδύμου. “Δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Άρης Θήβας, που “γκρινιάζει” για τη διαιτησία παρά τη νίκη, καθώς όπως επισημαίνει “… σε αυτή την περίοδο που ακόμα και το μπάσκετ πλήττεται απο την κρίση, κάποιοι παράγοντες δίνουν αγώνα με αντίξοες συνθήκες για να διατηρήσουν το άθλημα σε υψηλό επίπεδο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Την Κυριακή 3/2/2019 στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ικαρο Νέας Σμύρνης, γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα κακής τουλάχιστον διαιτησίας. Τιμώντας το αντίπαλο μας για τον οποίο τρέφουμε μεγάλο σεβασμό δεν θα μιλήσουμε για προσπάθεια καθορισμού του αποτελέσματος, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να πούμε πως το διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προκαλέσουν εκνευρισμό στους παίκτες και στους πάγκους των δύο ομάδων και φυσικά να ξεσηκώσουν και το φίλαθλο κοινό.
Παρακαλούμε να ληφθεί υπόψιν σοβαρά πως σε αυτή την περίοδο που ακόμα και το μπάσκετ πλήττεται από την κρίση, κάποιοι παράγοντες δίνουν αγώνα με αντίξοες συνθήκες για να διατηρήσουν το άθλημα σε υψηλό επίπεδο, θεωρούμε ότι είναι αντιληπτό πως ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας αυτός ο αγώνας έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος και αξίζει περισσότερου σεβασμού.
Πιστεύουμε στους ανθρώπους που επί σειρά ετών υπηρετούν το άθλημα και προσδοκούμε την μέριμνα τους.
Η ομάδα μας έχει στην διάθεση όποιου επιθυμεί το βίντεο του αγώνα προς τεκμηρίωση της αλήθειας”.