Άφησε την Καλαμπάκα για την Καρδίτσα ο Γιώργος Λεπενιώτης

“Έκλεψε” την καρδιά του Γιώργου Λεπενιώτη η Καρδίτσα με τον έμπειρο παίκτη να… απαρνείται την ΕΣΚΑΘ και τον ΑΟ Καλαμπάκας και να “μετακομίζει” στο πρωτάθλημα της Α2! Ο 38χρονος γκαρντ τον Αύγουστο είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση της Καλαμπάκας για να φορέσει τη φανέλα της στο τοπικό πρωτάθλημα, όμως λίγες μέρες πριν την έναρξη της Α2, ζήτησε από τον σύλλογο την αποδέσμευσή του, προκειμένου να ενισχύσει την Καρδίτσα.

Μία επιθυμία που έγινε αποδεκτή από τον σύλλογο της Καλαμπάκας, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση. «Η διοίκηση του ΑΟ Καλαμπάκας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Λεπενιώτη μετά από επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο ΑΟ Καλαμπάκας για κανένα λόγο δεν πρόκειται να στερήσει την προσωπική επιθυμία του παίκτη και να σταθεί εμπόδιο στις προσδοκίες του. Μάλιστα εύχεται καλή συνέχεια στα καθήκοντα του Γιώργου Λεπενιώτη με τη νέα του ομάδα.»

Η προσθήκη και του Λεπενιώτη “γεμίζει” ακόμη περισσότερο το ρόστερ της Καρδίτσας, που δείχνει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Κάτι που φάνηκε και στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στα Τρίκαλα (Α1), τα οποία και νίκησε με 67-60!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-16, 39-31, 51-39, 67-60

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Καλογήρου): Μαυρογιάννης 16, Τζόρτζεβιτς 13, Αμπαράς 12 (1),Ψαρόπουλος 8(1),Κουρέπης 7, Θέος 7(1), Τεπετίδης 4, Τριχόπουλος 2, Καμαριώτης 2, Βλάχος, Παππάς, Νάκης
ΤΡΙΚΑΛΑ BC (Μέξας): Τζόουνς 19(3), Φέϊσι 11 (1), Τέγιτς 7, Λούντζης 6, Σκουλούδης 5, Ρος 4, Χέϊλ 3, Καλογιαννίδης 3 91), Μάρεϊ 2, Τάταρης, Σλαφτσάκης.