Έγιναν κόμικ οι ομάδες μπάσκετ της Κομοτηνής!

Μία σειρά από κόμικς με πρωταγωνιστές αγαπημένους αθλητές, εντυπωσιακά στιγμιότυπα αγώνων και αξέχαστες νίκες «ζωντάνεψε» στην πόλη της Κομοτηνής. Η πρωτότυπη ιδέα ανήκει στον κ. Σάκη Σεραφίδη, που με τον φωτογραφικό φακό του αποτυπώνει τις φάσεις των αγώνων των ομάδων της πόλης, αλλά και τις αντιδράσεις παικτών και προπονητών της ΑΕ Κομοτηνής και του ΓΑΣ Κομοτηνής διανθίζοντάς τις με ευφάνταστες και γεμάτες χιούμορ ατάκες.

Η σχέση του με την φωτογραφία ξεκίνησε από παιδί, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα του “paratiritis-news”, με τον Σάκη Σεραφίδη να εκμυστηρεύεται ότι από μικρός θυμάται τον πατέρα του με μία κάμερα στο χέρι, αλλά το “μικρόβιο” δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. “«Μου αρέσει πολύ η φωτογραφία, θα έλεγα πως είναι χόμπι για εμένα. Μία φωτογραφία από μόνη της, όμως, είναι κάτι κρύο. Βάζοντάς της μερικά λόγια μπορείς να την ζωντανέψεις”, εξηγεί, μιλώντας για την ιδέα του.

Μιλώντας για το πώς δουλεύει, όταν έρθει η ώρα να “σκαρφιστεί” τις ατάκες των ηρώων του κόμικ, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιεί κανείς χιούμορ. “Πηγαίνω σε αρκετούς αγώνες, αλλά βγάζω φωτογραφίες από την θέση που κάθομαι, δεν κατεβαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί αποθανατίζω κάποιες στιγμές, ωστόσο οι διάλογοι που προσθέτω στα κόμικ είναι φανταστικοί. Θα ήθελα να γνωρίζω τις ατάκες των παικτών, αλλά φυσικά είναι αδύνατον, γιατί δεν θέλω να επέμβω μέσα στην ομάδα. Αν κάποιος φίλος, όμως, μου “μαρτυρήσει” κάποια πάγια φράση που χρησιμοποιεί ένας παίκτης την προσθέτω”.

Βασίλης Στοάκης: “Με την δουλειά του μας βοηθά στην μεγάλη μας προσπάθεια”

Αναδεικνύοντας την συμβολή του αθλητισμού που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την Κομοτηνή, ο κ. Βασίλης Στοάκης από την ΑΕ Κομοτηνής σχολίασε πως “… με τη δουλειά του βοηθά όλους εμάς στην μεγάλη και ανιδιοτελή προσπάθεια που κάνουμε. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον κόσμο, ώστε να τον τραβήξουμε στο γήπεδο, προσθέτοντας μία ευχάριστη νότα στην καθημερινή ζωή. Γι’ αυτό κάνουμε πολλές δράσεις που πανελλαδικώς έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια, όπως η παρουσίαση των παικτών μας μπροστά από σημαντικά μνημεία”.

Νεοκλής Λεμονίδης: “Ο Σάκης Σεραφίδης εκτιμά το θέαμα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα”

Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον εμπνευστή της ιδέας, ο κ. Νεοκλής Λεμονίδης είπε εκ μέρους του ΓΑΣ Κομοτηνής ότι “… βλέπω την ιδέα ως κάτι πολύ θετικό. Ο Σάκης Σεραφίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον εθελοντισμό και είναι κοντά στις ομάδες. Ρομαντικός, μιας και εκτιμά το θέαμα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, στηρίζοντας τον αθλητισμό”.

Πηγή: paratiritis-news.gr

.
Διαβάστε ακόμη…