Έγιναν… μόνιμοι στο Μακεδονικό οι Δασκαλόπουλος, Κούσιας

Μετά το περσινό περιστασιακό τους πέρασμα από την ανδρική ομάδα του Μακεδονικού, ο Μανώλης Δασκαλόπουλος και ο Νίκος Κούσιας… μονιμοποιήθηκαν.

Οι δύο 17χρονοι προωθήθηκαν φέτος από την εφηβική στην ανδρική ομάδα, στην προσπάθεια που θα κάνει η φιλόδοξη ομάδα της Θεσσαλονίκης στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του Μανώλη Δασκαλόπουλου και του Νίκου Κούσια στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Οι δύο 17χρονοι μπασκετμπολίστες διακρίθηκαν τα τελευταία χρόνια και δη κατά την περυσινή σεζόν με την ομάδα νέων του συλλόγου και θα αποτελέσουν ενεργά μέλη του φετινού ρόστερ, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γεροφώτη.

Τόσο ο Μανώλης Δασκαλόπουλος, που αγωνίζεται ως playmaker και shooting guard, όσο και ο small forward Νίκος Κούσιας, συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας του Μακεδονικού από την πρώτη προπόνηση.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται και στους δύο μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής!».