Έγιναν τα… αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του ΑΟ Αγρινίου

Το βράδυ της Παρασκευής (8/9) πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης του Αγρινίου η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Αγρινίου. Με την παρουσία αρκετών φίλων του ΑΟΑ, αλλά και του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακά και του Αντιδημάρχου Αγρινίου Νίκου Γκρίζη, οι ιθύνοντες τον σύλλογο έδειξαν ότι έχουν δημιουργήσει τις γερές βάσεις που μπορούν να οδηγήσουν τον σύλλογο ψηλά. Σημαντική στιγμή στη βραδιά η βράβευση δύο μεγάλων πρώην αθλητών, οι Μιχάλης Κακιούζης και Νίκος Χατζής.

Οι δύο πρώην αθλητές, πλέον έχουν διοικητικά πόστα στην ΑΕΚ, με τις ακαδημίες της οποίας επισημοποίησε τη συνεργασία του ο ΑΟ Αγρινίου και όπως τόνισαν η δουλειά που γίνεται από τον ΑΟ Αγρινίου έχει οδηγήσει και την ΑΕΚ σε αυτή τη συνεργασία.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Βασίλης Νικάκης, ο πρώην διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΑΟ Αγρινίου βραβεύτηκε από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Ροκοπάνο. Ο Βασίλης Νικάκης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, τονίζοντας πως όταν ξεκινούσε η προσπάθεια για τον ΑΟ Αγρινίου, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

Ο εκ των προέδρων του συλλόγου Περικλής Γερμανός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια, τόνισε πόσο έχει μεγαλώσει ο ΑΟ Αγρινίου, από εκεί που πάλευε για την παραμονή σε πολύ μικρότερες κατηγορίες, πλέον να βρίσκεται στην Β’ Εθνική και να στοχεύει ακόμη ψηλότερα, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την στήριξή του.

Πηγή φωτογραφιών: agriniopress.gr