Έγινε η παρουσίαση του φετινού Αρκαδικού

arkadikos_parousiasiΣτην όμορφη και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Καλλιστώ» του ξενοδοχείου Tripolis City Hotel πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η διοίκηση της ομάδας, οι προπονητές, οι παίχτες και αρκετοί χορηγοί της ομάδας, εκ των οποίων ο εκπρόσωπος του ΔΕΣΦΑ Γιώργος Μιλιούλης, πήρε το λόγο εξηγώντας τους λόγους που στηρίζει την προσπάθεια του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία.

Η προσοχή όλων των παρευρισκομένων έπεσε –όπως ήταν φυσικό- στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αρκαδικού, που κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση και όλοι στις τάξεις της ομάδας, ενωμένοι σαν μια γροθιά ξεκίνησαν την νέα σεζόν έτσι ώστε να πετύχουν τον στόχο που είναι η άνοδος της ομάδας στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Αρκαδικού, Μιχάλης Σμυρνιώτης, αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της ομάδας για τη νέα χρονιά, που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου σ’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.

Ο προπονητής της ομάδας του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης δήλωσε πως τώρα αρχίζει η δουλειά και πως στόχος είναι οι «κυανόλευκοι» να παίξουν καλό και ελκυστικό μπάσκετ και μέσα από αυτό θα έρθουν τα αποτελέσματα και θα πραγματοποιηθούν οι φιλοδοξίες  της ομάδας.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης δήλωσε πως ξεκινάει μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά και με πολύ δουλειά στην προπόνηση, χωρίς μεγάλα λόγια και κοιτώντας τα παιχνίδια ένα-ένα ξεχωριστά  ο Αρκαδικός στο τέλος της χρονιάς θα έχει πετύχει τους στόχους του.

Αναφορά έγινε στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και στη στήριξη του κόσμου που αποτελούν τη βάση και την δύναμη κάθε ομάδας και που στην περίπτωση του Αρκαδικού πάντα ανταποκρίνεται και ενισχύει την ομάδα, είτε με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, είτε με την παρουσία του στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου της Τρίπολης.

Πηγή φώτο: contraepithesi.gr