Έδωσαν την καλύτερή τους… πάσα στο σύλλογο «παραΜΕΝΟΝΤΑΣΖΩΗροί»!

Όλη τη χρονιά έπαιξαν μπάσκετ και το απόλαυσαν. Αγαπάνε το άθλημα, το… γουστάρουν, όπως λέμε απλά! Φρόντιζαν όμως παράλληλα να σχεδιάζουν και την καλύτερή τους πάσα. Την οποία έκαναν και το… καλάθι που πέτυχαν ήταν πιο σημαντικό από όλα τα άλλα που έχουν πετύχει σε όλη τη χρονιά. Την «πάσα» την έδωσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο πρωτάθλημα μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης και αποδέκτης ήταν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης «παραΜΕΝΟΝΤΑΣΖΩΗροί».

Μία ορθοπαιδική κλίνη ήταν η… πάσα, από τους μπασκετμπολίστες και την οργανωτική επιτροπή, της οποίας ηγείται η Χαρά Τσακίρη.

Το ευχαριστήριο του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης «παραΜΕΝΟΝΤΑΣΖΩΗροί» ευχαριστεί την κα Χαρά Τσακίρη και την Οργανωτική Έπιτροπή Πρωταθλήματος Μπάσκετ Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης για τη δωρεά μιας ορθοπαιδικής κλίνης στο Σύλλογο μας.

Είναι πολύ σημαντικό για μας να υπάρχουν συμπολίτες μας που στηρίζουν το Σύλλογο μας ο οποίος βασίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό και τα έσοδα του οφείλονται στις εισφορές και δωρεές των μελών και των φίλων μας.

Η Πρόεδρος
Μ. Σιτσάνη»