Έκκληση για βοήθεια σε σοβαρό τροχαίο από την ΑΕ Σαντορίνης…

Την πιο σκληρή μάχη της ζωής του δίνει ο αθλητής της ΑΕ Σαντορίνης Γιώργος Δεββές. Ο νεαρός αθλητής της ΑΕΣ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Ενός τροχαίου, που όπως τονίζει ο σύλλογος της Σαντορίνης είναι “… κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες”.

Στην έκκληση για βοήθεια του συλλόγου, ζητείται η συνδρομή ζεύγους Ελλήνων από την Κρήτη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Σαντορίνη την ημέρα του Αγίου Πνεύματος 17/06/19 και ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα, που συνέβη περίπου στις 21:30 στον δρόμο προς Καμάρι. Ζητούν από το ζεύγος να επικοινωνήσουν με την αστυνομία στο 2286022649.

“Σας παρακαλούμε πολύ βοηθήστε προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Ο αθλητής της ομάδας μας δίνει τον δικό του αγώνα και όλοι μας προσευχόμαστε να νικήσει και σύντομα να επιστρέψει γερός και δυνατός στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του πρόσωπα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική έκκληση και ευχή όλων μας είναι να κερδίζει ο Δεββές τη μάχη που δίνει και να βρεθεί το ζευγάρι των Ελλήνων που θα βοηθήσει να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τροχαίου.