Έκλεισαν φιλικό Καρδίτσα και ΑΕΛ για το Σάββατο 3/9

Μπόλικη δουλειά, σκληρές προπονήσεις, βάρη στο γυμναστήριο… Αυτό είναι το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθούν οι παίκτες του ΑΣ Καρδίτσας με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Ρουμελιώτη να “χτίζει” το σύνολο της νέας περιόδου. Η πρόκληση της Β΄ εθνικής είναι μεγάλη για τον καρδιτσιώτικο σύλλογο και το “πάντρεμα” παλιών και νέων παικτών θέλει αρκετή δουλειά.

askarditsa_logoΤο πρώτο φιλικό το Σάββατο 3/9

Στο πλαίσιο λοιπόν της σκληρής δουλειάς και της επίπονης καθημερινότητας, ο προπονητής της Καρδίτσας έβαλε και ένα φιλικό παιχνίδι στο… μενού! Το πρώτο φιλικό θα δοθεί με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας και θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 3/9. Είναι μία δυνατή αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, με τους προπονητές τους, που θέλουν να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματά τους. Οι τεχνικοί τόσο της Καρδίτσας, όσο και της ΑΕΛ θέλουν να τεστάρουν την κατάσταση και τα αποτελέσματα της έως τώρα προετοιμασίας τους.

Τέλος, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα μέλη της διοίκησης στα οποία μπορεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και από τα καταστήματα «Σεραϊκό» (Δ. Τερτίπη 17 στον κεντρικό πεζόδρομο) και «Αθλόπολις» (Βασιαρδάνη και Πλαστήρα).