Έκλεισε το ρόστερ του Πανσερραϊκού με τους Δημητρακό και Δατσιάδη…

Τα δύο τελευταία κομμάτια του ρόστερ του Πανσερραϊκού βρέθηκαν και πλέον η σύνθεση της ομάδας ολοκληρώθηκε. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την προσθήκη των Βαγγέλη Δημητρακά και Δωρόθεου Δατσιάδη, οι οποίοι έχουν βγάλει κανονικά όλο το μέρος της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Με 2 «ηχηρές» μεταγραφές έκλεισε το ρόστερ των «λιονταριών»!
Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι ολοκλήρωσε την ενίσχυση του φετινού έμψυχου δυναμικού με δυο μεταγραφές ποιότητας και προοπτικής ενόψει της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές -που ήδη χρίστηκαν διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας μας- από τη μία μειώνουν ακόμη περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και από την άλλη της προσθέτουν αυθεντικό ταλέντο μέσα στο παρκέ.
– Ο Βαγγέλης Δημητρακάς (20 ετών, 2.00 μέτρα, small forward) θα φορέσει και επίσημα πλέον για πρώτη φορά τη φανέλα με το «λιοντάρι» στο στήθος! Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε το μπάσκετ στους Ικάρους και μόλις το 2015 έγινε μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων που συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Λιθουανία. Την επόμενη διετία φόρεσε τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια έπαιξε με τον Ερμή Λαγκαδά στη Β’ Εθνική. Πέρυσι αγωνίστηκε και πάλι στην ίδια κατηγορία, αυτή τη σεζόν όμως με το Στρατώνι Χαλκιδικής.
– Ο Δατσιάδης Δωρόθεος (18 ετών, 1.91 μέτρα, point guard) που αποκτήθηκε από τον Προμηθέα Πατρών κατάγεται από το Άργος Ορεστικό, όπου και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Ξεχωρίζοντας για το ταλέντο και τα αθλητικά του προσόντα μεταγράφηκε πριν από 3 χρόνια στην ομάδα της Πελοποννήσου με την οποία είχε δύο πανελλήνιες διακρίσεις, κατακτώντας τόσο τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα Εφήβων τον προηγούμενο Μάιο, όσο και τον τίτλο στο Σχολικό Πρωτάθλημα. Ο νεαρός αθλητής, του οποίου ο ερχομός του στην πόλη μας συνδυάζεται με την εγγραφή και τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ, φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο στις εθνικές ομάδες U15 και 16.
Βαγγέλη και Δωρόθεε, καλωσορίσατε στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού! Σας ευχόμαστε, με υγεία, να κατακτήσετε όλους τους στόχους με την ομάδα μας!!».