Έκοψαν την πίτα τους οι Ίκαροι

ikaroi_pita3Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση,  στο κλειστό της Κοιλάδας, οι Ίκαροι Σερρών έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Από τις 11:00 μέχρι και τις 13:00, η οικογένεια των Ικάρων έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και ευχαρίστησε όσους την εμπιστεύονται 31 χρόνια, στον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Τα μέλη των ακαδημιών, άρτια οργανωμένα, από τον Παναγιώτη Σπανό και το τεχνικό staff ανά ηλικία, πρόσφεραν θέαμα μέσα από αγώνες επίδειξης και δεξιοτεχνίας, ενώ διαγωνίστηκαν, με έπαθλα τα πλούσια δώρα των χορηγών. Στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων της χώρας και του εξωτερικού οι Ίκαροι έδωσαν την δυνατότητα και στους γονείς αυτή την φορά να λάβουν μέρος στα διαγωνιστικά παιχνίδια, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την μεγάλη «οικογένεια» της Σερραϊκής ομάδας.

Στην ετήσια εκδήλωση του ΑΟΚ, που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από τα μπλουζάκια που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό το σκοπό προσφέρθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Σερρών, έδωσαν το παρών πλήθος κόσμου και όλα τα αγωνιστικά τμήματα των Σερραίων, ενώ το φλουρί έπεσε στη διοίκηση. Ο πρόεδρος, Άρης Αθανασιάδης, έδωσε και μια συλλεκτική εμφάνιση της ομάδας στο Ειδικό Σχολείο. Παρευρέθηκαν, επίσης, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, ο δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης, ο αντιδήμαρχος Στέργιος Γαλάνης και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών.

Επικεφαλής για την οργάνωση της εκδήλωσης ήταν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Παναγιώτης Σπανός, ενώ τη γενική εποπτεία είχαν ο Άρης Αθανασιάδης, ο αντιπρόεδρος Τάσος Παναγιώτου, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δεσποτίδης και σύσσωμο το Δ.Σ. Ακολουθούν φωτογραφίες, από τη Χριστίνα Παπαφράγκου, την οποία οι Σερραίοι ευχαριστούν θερμά για το υλικό που τους παραχώρησε.

ikaroi_pita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ikaroi_pita4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ikaroi_pita2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ikaroi_pita5