Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ΑΕ Σαντορίνης

Η νέα σελίδα που έχει ανοίξει η ΑΕ Σαντορίνης με την παρουσία της ομάδας στη Γ΄ εθνική, επιτάσσει άμεσες κινήσεις! Και πρώτη εξ αυτών είναι η έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου, αλλά και η δρομολόγηση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο.

ae santorinis_panigirikoΗ έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 27 Ιουλίου στο χώρο του συνεδριακού κέντρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Θήρας, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να καλεί τα μέλη της να δώσουν δυναμικό παρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«H Αθλητική Ένωση Σαντορίνης προσκαλεί τα μέλη της να παρευρεθούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του συνεδριακού κέντρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Θήρας την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 στις 19.00, στην οποία θα πραγματοποιηθούν και οι αρχαιρεσίες του συλλόγου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που θα οδηγήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Αν κάποιος επιθυμεί να εγγραφεί μέλος, με σκοπό να συμμετέχει στα κοινά της ομάδας μας, μπορεί να επικοινωνήσει για πληροφορίες στο e-mail: info@aesantorinis.gr. Εκ του Δ.Σ.».