Έλλειψη ενδιαφέροντος για τις εκλογές του Πανναξιακού και αναβολή της διαδικασίας!

“Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου”, λέει ο λαός. Στην περίπτωση του Πανναξιακού ισχύει και αυτό, αλλά πολύ περισσότερο εκείνο που ισχύει είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος για το μέλλον της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο! Και αυτό φάνηκε περίτρανα στο κάλεσμα των διοικούντων για υποβολή υποψηφιοτήτων στην εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου ΔΣ. Οι εκλογές είχαν οριστεί για την Κυριακή 4 Ιουνίου, όμως…

“… δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος υποβολής υποψηφιοτήτων”, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανναξιακός λίγες ώρες πριν “στηθούν” οι κάλπες, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για να γυρίσει σελίδα ο σύλλογος. Τι μέλλει γενέσθαι; Η συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει το απερχόμενο ΔΣ θα κρίνει το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση της αναβολής των εκλογών αναφέρει:

“Ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι οι εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν αύριο Κυριακή 4 Ιουνίου δε θα πραγματοποιηθούν, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος υποβολής υποψηφιοτήτων.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες, βάσει των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου”.

Γράφει ο Ιωάννης Νοταράς