Ένα νέο πρόσωπο θα έχει στον πάγκο του ο ΑΟ Αγρινίου στο ματς με τα Φάρσαλα!

Μία απλή κίνηση είναι αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα… Αυτό σκέφτηκαν και στον ΑΟ Αγρινίου ενόψει του ματς με τον ΓΣ Φαρσάλων το προσεχές Σάββατο κι ετοιμάζονται να αλλάξουν τα δεδομένα! Βάζοντας ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο τους!!! Μην βιαστεί κανείς να ξεκινήσει σενάρια αλλαγής προπονητή, καθώς ο Γιάννης Διαμαντάκος τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης των διοικούντων τον ΑΟΑ. Απλά ο αγρινιώτικος σύλλογος φρόντισε να έχει τον… “έκτο παίκτη” της ομάδας στο πλευρό του και μάλιστα πολύ κοντά. Στην άκρη του πάγκου, απ’ όπου και θα ζήσει το παιχνίδι και την έντασή του…

Ο τρόπος είναι απλός. Ένας μαθητής από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου θα είναι ο τυχερός εκείνος που θα… εκπροσωπήσει τον “έκτο παίκτη” του ΑΟΑ, τους φίλους της ομάδας, στην άκρη του πάγκου στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου. Ο νεαρός που θα επιλεγεί θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία, παρακολουθώντας από πολύ κοντά όλη την προσπάθεια του ΑΟΑ στο σημαντικό αυτό παιχνίδι. Την απόφασή τους αυτή γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες τον σύλλογο στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου το πρωί της Τετάρτης. Ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος, ο γενικός αρχηγός Θεόδωρος Καββαδίας, ο προπονητής των ακαδημιών Θανάσης Παπαθανασόπουλος, ο αρχηγός της ομάδας και προπονητής των ακαδημιών Δημήτρης Μήτσου και οι παίκτες Νάσος Γκρέκας και Δημήτρης Κυριλής βρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο, μίλησαν στους μαθητές, απάντησαν στις ερωτήσεις τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν αυτόγραφα. Και στο τέλος τους κάλεσαν στον αγώνα με τον ΓΣ Φαρσάλων.

Η αντιπροσωπεία του ΑΟΑ χάρισε μια αναμνηστική φανέλα στο Διευθυντή του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Λιάτσο, ενώ δόθηκαν και εισιτήρια για να βρεθούν οι μαθητές στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου στον αγώνα με τα Φάρσαλα και εκεί έγινε γνωστό ότι ένας μαθητής θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γεγονός που έγινε δεκτό με μεγάλη χαρά από τους μικρούς μαθητές…

Φιλική νίκη του ΑΟ Αγρινίου επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 64-60

Το απόγευμα της Τετάρτης σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου ο ΑΟΑ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 64–60. Το παιχνίδι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων τους. Πλέον ο Γιάννης Διαμαντάκος στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με το ΓΣ Φαρσάλων το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι κορυφής με το Σ.Κ. Ιωάννινα στις 25 Φεβρουαρίου.

Άσχημο μαντάτο της ημέρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο τραυματισμός στον αγώνα του Μάριου Μιχαήλ και η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Ο παίτκης θα υποβληθεί σε μαγνητική για την εξακρίβωση του τραυματισμού του, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αποχή τουλάχιστον 20 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το παιχνίδι με το IBC που θα κρίνει την 1η θέση της κανονικής διάρκειας.

 

.
Διαβάστε ακόμη…