Έξι ματσάκια στο… μενού του BETroom με τη συνδρομή της Defencebet

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Με δύο νίκες των φιλοξενούμενων ξεκίνησε η 4η αγωνιστική στην Euroleague Basketball. Ουνικς Καζάν και Μπαρτσελόνα πήραν το ροζ φύλλο αγώνα στις δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Φενερ και Μακάμπι αντίστοιχα. Το πρόγραμμα διημέρου συνεχίζεται με έξι αναμετρήσεις πάμε να δούμε τις δικές μας εκτιμήσεις αναλυτικά.defencebet_infobasket_betroom

3/11 21.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΣΣΚΑ

Δύσκολο παιχνίδι αγωνιστικά και στοιχηματικα. Το παιχνίδι μπορεί να πάει οπουδήποτε και όπως και να το σκέφτεται κάποιος, δεν θα μπορέσω να του πω τίποτα… Όπως είπε και ο Σφαιροπουλος ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει άμυνα. Μέχρι τώρα όμως και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, η ελληνική ομάδα ανοίγει τα παιχνίδια της και δίνει βάρος στο επιθετικό κομμάτι, ενώ η άμυνα δείχνει ότι έχει αρκετά κενά. Δεν ξέρω εάν σ αυτό το παιχνίδι θα δούμε άμυνα ατσάλι, αλλά πιστεύω ότι η ρωσική ομάδα δεν πιάνετε εάν βρει τον ρυθμό της. Θα πάρω το διπλό σε ένα σημείο ρίσκου.

3/11 21.00 ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΜΙΛΑΝΟ

Ίσως το καλυτερο σημείο της αωνιστικής. Το ξέρω ότι και αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά θα πάρω τους Γερμανούς που δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ ότι και εάν τους ποντάρουμε… Άσο καρφί λοιπόν.

4/11 20.00 ΕΡΥΘΡΟΣ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Εδώ δεν έχουν περάσει και περάσει άλλες ομάδες, θα περάσει η Μπασκονια? Πολύ δύσκολο το βλέπω… Ξέρω τι να περιμένω από τους Σέρβους και θα τους στηρίξω. Άσος καρφί και δω.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Defencebet.com

Εύχομαι επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!