Έπεσε η αυλαία και στην ΕΣΚΑΝΑ

Μετά την γνωστοποίηση από την ΕΟΚ ότι βάζει τέλος στα πρωταθλήματα της σεζόν 2019-2020, σειρά πήραν και οι Ενώσεις να ρίξουν την αυλαία τους. Η ΕΣΚΑΝΑ έκανε γνωστό ότι αποφάσισε με τη σειρά της να βάλει τέλος στα πρωταθλήματα, με τις βαθμολογίες να επικυρώνονται όπως ακριβώς είχαν διαμορφωθεί μέχρι την ημέρα διακοπής της 11ης Μαρτίου 2020.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μετά από την απόφαση της ΕΟΚ για διακοπή και λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων με επικύρωση βαθμολογιών , έλαβε την απόφαση να βάλει τέλος στα πρωταθλήματα της Ένωσης ανδρών , γυναικών, νέων ανδρών παίδων εφήβων κορασίδων νεανίδων αλλά και σε όλα τα τουρνουά μικρότερων ηλικιών (παμπαίδων , μίνι αγοριών , προμίνι , παγκορασίδων και μίνι κοριτσιών) για τη σεζόν 2019-20. Επίσης επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες όπως ακριβώς είχαν διαμορφωθεί μέχρι την ημέρα διακοπής της 11ης Μαρτίου 2020 . Δεν θα ολοκληρωθούν φέτος, λόγω του κινδύνου που ελλοχεύει για την υγεία των αθλητών.
Σε νέο Δ.Σ. στις επόμενες ημέρες θα αποφασισθεί , με γνώμονα και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας η άνοδος και ο υποβιβασμός από τις όποιες κατηγορίες φύλων και ηλικιών , με γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης .
Τέλος όπως κάθε χρόνο αποφασίστηκε να προσκληθούν τα σωματεία της Ένωσης όπως αποστείλουν με έγγραφο τις προτάσεις τους για τα πρωταθλήματα 2020-21 της νέας αθλητικής περιόδου και τον τρόπο διεξαγωγής τους . Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση eskana@otenet.gr είτε με απευθείας παράδοση εγγράφου στα γραφεία της Ένωσης στην Καλλιθέα (Σπάρτης 90 και Αραπάκη)”.