Έριξε… Γέφυρα στη νεανικότητα και την εμπειρία με τον Γιώργο Αποστολίδη!

Το νεανικό στοιχείο που έχει βάλει στο ρόστερ της η Γέφυρα είναι πολύτιμο, αλλά δεν είναι αρκετό για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Κι εκείνο που χρειαζόταν ήταν να προστεθεί στη νεανικότητα και η εμπειρία. Κάτι που έκαναν, ρίχνοντας τη… γέφυρα που θα ενώσει τα δύο αυτά στοιχεία, με την απόκτηση του Γιώργου Αποστολίδη!

Μία μεταγραφική κίνηση που αλλάζει εν πολλοίς τα δεδομένα στην ομάδα, καθώς αποτελεί μία από τις “ισχυρές” προσθήκες στο ρόστερ της Γέφυρας, δίνοντας πολλές λύσεις στο προπονητικό τιμ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Το Δ.Σ του Κ.Σ Γεφυρας βρισκεται στην ευχαριστη και τιμητικη θεση να ανακοινωσει την εναρξη της συνεργασιας της με τον αθλητη Γιωργο Αποστολιδη και να του ευχηθει καλη μπασκετικη χρονια χωρις τραυματισμους και να πετυχει τους στοχους που εχουν τεθει.
Καλως ορισες Γιωργο Αποστολιδη στην μεγαλη οικογενεια του ΚΣ Γεφυρας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ. Επίσης, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των ομάδων: Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ολύμπιας Λάρισας, Πανελλήνιου Γ.Σ., Α.Ε. Λάρισας, Α.Σ. Τρικάλων 2000, Ηλυσιακού Α.Ο., Παναθηναϊκού, Δόξας Λευκάδας, Χολαργού. Είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων (Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του 2002, χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Εφήβων του 2003 στη Θεσσαλονίκη) και την Εθνική Νέων Ανδρών (Αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Νέων Ανδρών του 2005 στην Αργεντινή)”.

.
Διαβάστε ακόμη…



</p