AGIA VARVARA 2015-16 teamΧωρίς τον Νίκο Αμπελακιώτη και τον Γιάννη Σουλίδη, αλλά με απόδοση πολλά υποσχόμενη ενόψει πρωταθλήματος, η Αγία Βαρβάρα έπαιξε στο Νέο Σκοπό με τον τοπικό Ορφέα και ηττήθηκε 80-71. Το ημίχρονο έληξε 38-39 υπέρ της «Σάντα» που πριν το τζάμπολ της Γ’ Εθνικής θα δώσει άλλα δύο φιλικά, με το ΓΑΣ Κομοτηνή πρώτα εκτός και μετά εντός έδρας.

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι θα τεθούν –οριστικά- αντιμέτωποι και στο πρωτάθλημα καθώς ο Ορφέας αρνήθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ για άνοδο στη Β’ Εθνική, στη θέση του Πευκοχωρίου. Η Γ’ Εθνική ξεκινάει στις 11 Οκτωβρίου με την Αγία Βαρβάρα να φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη, πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ΑΕ Κομοτηνής. Οι φιλοδοξίες της καβαλιώτικης ομάδας είναι μεγάλες αυτήν τη σεζόν, την 4η συνεχόμενη στην κατηγορία.

Στόχος της είναι να πρωταγωνιστήσει… κι όπου βγει. Ακόμη και στην κατάκτηση μίας από τις πρώτες δύο θέσεις που οδηγούν στη Β’ Εθνική. Με τον έμπειρο Στάθη Καμαράκη στον πάγκο, με αξιόλογο έμψυχο υλικό, με την πείρα των περασμένων ετών και με τον κόσμο να στέκεται στο πλευρό της, μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Τα φιλικά προετοιμασίας της Αγίας Βαρβάρας

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου: ΠΣ Ευκαρπίας-Αγία Βαρβάρα 61-53
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου: Αγία Βαρβάρα-Ίκαροι Σερρών 67-59
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου: Ίκαροι Σερρών-Αγία Βαρβάρα 66-54
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου: Ορφέας Νέου Σκοπού-Αγία Βαρβάρα 80-71
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου (6μμ): ΓΑΣ Κομοτηνή-Αγία Βαρβάρα
Κυριακή 4 Οκτωβρίου (6μμ): Αγία Βαρβάρα-ΓΑΣ Κομοτηνή