Αίολος Αστακού: “Οι κόποι μας στέφθηκαν με επιτυχία”… (+vd)

aiolos_astakou_logoΤο δικό τους ευχαριστώ προς όλους για την επίτευξη του στόχου, εξέφρασε η διοίκηση του Αίολου Αστακού, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι ιθύνοντες την ομάδα δεν παραλείπουν μέσω της ανακοίνωσής τους να ευχαριστήσουν πέρα απ’ τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους σ’ όλη τη χρονιά, αλλά και στον χορηγό του συλλόγου, που έβαλε ένα απ’ τα μεγαλύτερα… κομμάτια για την επίτευξη του στόχου. Πέραν, βέβαια της ανακοίνωσης υπάρχει και video με την πορεία της ομάδας, το οποίο φέρει την υπογραφή του Make Art TV.
Η ανακοίνωση της διοίκησης:
“Οι κόποι και οι προσπάθειες όλης της χρονιάς στέφθηκαν με επιτυχία το Σάββατο 3 Μαϊου στο κλειστό της Λιμνοπούλας στα Ιωάννινα όπου η ομάδα μας κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα στους αγώνες των μπαράζ για την άνοδο ( Α.Γ.Σ.Ι 77 –  ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 78 )ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ε.Σ.Κ.ΑΒΔ.Ε  και άξια για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα αγωνιζόμαστε από την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .
Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί τους παίχτες για την εκπληκτική  εμφάνισή τους , τον προπονητή για την άψογη προπονητική τακτική του, τους συνοδούς της αποστολής για την ψυχολογική υποστήριξη και ορθή διαχείριση της ομάδας, τους φιλάθλους που κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας για μια ακόμη φορά δίνοντας τον έκτο παίχτη στην ομάδα μας, τους παράγοντες των Ιωαννίνων για την φιλοξενία τους. Το Σάββατο  3 Μαίου 2014 το όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα. Για την επιτυχία αυτή αρκετοί βάλαμε από ένα λιθαράκι ο βράχος όμως είναι ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  που δεν είναι μόνο ο οικονομικός χορηγός της ομάδας είναι αυτός που και ψυχικά την στηρίζει, τον ευχαριστούμε και του αφιερώνουμε την επιτυχία.
ΤΟ  Δ.Σ
Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ  ΑΣΤΑΚΟΥ”.
Το video για την επιτυχία της ομάδας: