pannaxiakos_panigiriko_2Η 1η Φεβρουαρίου είχε οριστεί ως η ημερομηνία-σταθμός για το μέλλον του Πανναξιακού. Μέχρι εκείνη τη μέρα το ΔΣ του συλλόγου καλούσε τους φίλους του αθλήματος να σταθούν στο πλευρό της ναξιώτικης ομάδας για να μπορεί να έχει ένα καλύτερο αύριο. Η ημερομηνία πέρασε, αλλά όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πανναξιακού “… ΔΕΝ υπήρξε καμία επίσημη επαφή ή επίσημο ενδιαφέρον από οποιονδήποτε προς τον σύλλογό μας για το πολύ σημαντικό θέμα της οικονομικής στήριξης του τμήματος καλαθοσφαίρισης“.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά πως το μέλλον του Πανναξιακού είναι πλέον αβέβαιο. Η ομάδα που τούτη τη στιγμή είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, κι όχι μόνο έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να έχει και υψηλότερες βλέψεις. Όλ΄ αυτά υπό την προϋπόθεση ότι θα είχε και οικονομική βοήθεια και στήριξη. Όμως όπως επισημαίνει το ΔΣ το μέλλον του συλλόγου “κρέμεται” τώρα πιά στο επικείμενο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα εξεταστεί η διαμορφωθείσα κατάσταση… Που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει ακόμη και την αποχώρηση του Πανναξιακού από το πρωτάθλημα!!!

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού για την “εκπνοή” της ανοιχτής πρόσκλησης προς τους φίλους της ομάδας αναφέρει: «Το Διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου, με λύπη του ενημερώνει ότι, παρά τη δημόσια έκκληση στις 25 Ιανουαρίου 2016, ΔΕΝ υπήρξε καμία επίσημη επαφή ή επίσημο ενδιαφέρον από οποιονδήποτε προς τον σύλλογό μας, για το πολύ σημαντικό θέμα της οικονομικής στήριξης του τμήματος καλαθοσφαίρισης Ανδρών του σωματείου. Το Δ.Σ. του συλλόγου θα συνεδριάσει άμεσα για να εξετάσει την διαμορφωθείσα κατάσταση».