Αγγέλης: «Βρήκαμε την ψυχολογία που τόσο μας έλειπε

Το σερί νικών της θα επιδιώξει να διευρύνει η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία δοκιμάζεται αύριο (Κυριακή 5/2, 14:30) στην “καυτή” έδρα του Πανναξιακού.

Ο φόργουορντ της ομάδας Ανδρέας Αγγέλης, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου υπογράμμισε: “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς ο Πανναξιακός στο γήπεδό του παρουσιάζεται πολύ καλύτερος, παίρνοντας δύναμη και από τη δυνατή του έδρα και τους Ναξιώτες, που γεμίζουν το κλειστό. Βέβαια, εμείς απ’ την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε αρκετά καλό… φεγγάρι, αφού η αλλαγή προπονητή μας… ταρακούνησε και βρήκαμε την ψυχολογία που τόσο μας έλειπε, ενώ προερχόμαστε και από τρεις συνεχόμενες νίκες με τον κόουτς Παλαιοχωρίτη στον πάγκο, νίκες οι οποίες μας έδωσαν νοοτροπία νικητή.

Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να φύγουμε με το διπλό από τη Νάξο, σε μεγάλο βαθμό θα έχουμε “κλειδώσει” την παραμονή μας! Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και δεν θα πρέπει να μας ξεγελούν οι μόλις δύο νίκες του Πανναξιακού, καθώς πρόκειται για σκληροτράχηλη ομάδα με έμπειρους παίκτες, που στη μέρα της μπορεί εύκολα να κάνει τη ζημιά. Ωστόσο, πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε και θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε το πρόσωπο των προηγούμενων τριών παιχνιδιών μας και θα φανούμε αντάξιοι της σημασίας του αγώνα…”.