Αγγέλης: «Μόνο νίκη…»

Μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής ο Αίας Ευόσμου κρατάει την τύχη του στα χέρια του. Η ομάδα του Βασίλη Αγγέλη μπορεί πλέον να παραμείνει στη Β’ Εθνική ακόμα και με ήττα στον αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Φλόγας (στον οποίον δεν θα παίξει ο Βασίλης Σκαρλάτος), αρκεί να μην είναι μεγαλύτερη από 8 πόντους διαφορά.

«Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα μου. Οι παίκτες μου κατέβαλαν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο. Τα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη, ήταν η συγκέντρωση που είχαμε σε όλη τη διάρκεια αλλά και η ομαδική δουλειά σε όλο το γήπεδο. Μόνο και μόνο το ότι βάλαμε 85 πόντους σε εκτός έδρας παιχνίδι λέει πολλά. Το θετικό είναι ότι με αυτό μας το αποτέλεσμα διατηρήσαμε το προβάδισμα του ενός βαθμού που έχουμε από την Φλόγα» τόνισε ο Βασίλης Αγγέλης για τη νίκη επί της ΜΕΝΤ, προσθέτοντας αναφορικά με τον τελικό της Κυριακής:

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες που διεκδικούν τη παραμονή τους. Οι αντίπαλοι μας καταβάλουν μία υπερπροσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές για να τα καταφέρουν και σέβομαι τη προσπάθεια τους. Εμείς από την άλλη αγωνιζόμαστε στην έδρα μας κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ για να τα καταφέρουμε».

Πηγή: northbasket.gr