Αγωνιστική γεμάτη ντέρμπι

ballΤο τρία στα τρία στοχεύουν Δάφνη Δαφνίου και Ικαρος Ν. Σμύρνης απέναντι στον Πορφύρα και Ενωση Ιλίου αντίστοιχα. Δυνατή αναμένεται και η αναμέτρηση της Δάφνης Δαφνίου με τον Πορφύρα σ΄ένα ματς που αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικό.

Όμως, ούτε το έργο του Ικάρου αναμένεται εύκολο καθώς κάλλιστα το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι. Η Ενωση έπειτα από το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής θέλει θα επιδιώξει να πετύχει ένα δυνατό «διπλό» και να παραμείνει αήττητη στην κατηγορία.

Ο ΚΑΟΚ υποδέχεται τον Κεραυνό Αιγίου, ο οποίος έως σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κάτι που τους καθιστά και ιδιαίτερα επικίνδυνους, ενώ η Καλαμάτα θα παλέψει για μία ακόμα εντός έδρας νίκη απέναντι στην ανταγωνιστική Αγαχιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πατρινό ντέρμπι ανάμεσα στον Γλαύκο και τον Εσπερο, ενώ η Ακράτα θα παλέψει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον φιλόδοξο Ικαρο Καλλιθέας.

Τέλος, η Ερμιόνη έχοντας όπλο την έδρα της θα παλέψει για την πρώτη της νίκη απέναντι στην Πεύκη, η οποία όμως έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

KAOK – Κεραυνός Αιγίου (Κορίνθου, 17:00)
Δάφνη Δαφνίου – Πορφύρας (Μάνδρας, 17:00)
Καλαμάτα – Αχαγιά 82 (Τέντα, 17:00)
Γλαύκος – Εσπερος (Γλαύκου, 17:00)
Ακράτα – Ικαρος Καλλιθέας (Ακράτας, 17:00)
Ερμιόνη – Πεύκη (Ερμιόνης, 17:00)
Ικαρος Ν. Σμύρνης – Ενωση Ιλίου (Ν. Σμύρνης, 17:00)