Τρίποντο… ζεστασιάς απ’ τους βετεράνους το Σάββατο

Ο Ρεντζιάς θα κάνει το σκριν ψηλά, ο Σιγάλας θα πασάρει στον Μπουντούρη κι ο Πρέλεβιτς θα ‘χει ήδη «οπλίσει» για να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό σ’ έναν αγώνα που θα φέρει στο μυαλό όσων θα βρίσκονται στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου (Ελευθερωτών 25 & Χατζηβασιλείου, Αγ. Δημήτριος) θύμησες απ’ τα παλιά! Αυτή τη φορά, βέβαια, οι προαναφερθέντες παρέα με κάμποσους ακόμη απ’ την παλιά… φουρνιά του ελληνικού μπάσκετ (Νάσος Γαλακτερός, Κώστας Παταβούκας κ.α.) θ’ αγωνιστούν έχοντας έναν στόχο. Να βοηθήσουν ώστε να ζεσταθούν τα κορίτσια που φιλοξενούνται στο «Χριστοδούλειο Ίδρυμα».

Το ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/11) στις 20:30 στο κλειστό του Αγ. Δημητρίου αποτελεί τη συνεργασία των ομίλων Rotaract Αθηνών, Αθηνών Βορρά και Διονύσου, και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, προκειμένου να συλλεχθούν χρήματα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης το οποίο θα δωριθεί στο  «Χριστοδούλειο Ίδρύμα» για να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης για το χειμώνα που έρχεται.

Το «Χριστοδούλειο Ίδρυμα» αναλαμβάνει την φροντίδα μικρών κοριτσιών τα οποία για διάφορους λόγους δεν δύναται να ανατραφούν και εκπαιδευτούν από τους φυσικούς τους γονείς.