Αγώνας κορυφής στο Ιλιον για τη «Φλόγα»

enwsi-filanthrwpikos agwnasΕναν διαφορετικό αγώνα και μάλιστα για καλό σκοπό θα δώσει η Ενωση Ιλίου με αντίπαλο τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου στο κλειστό του Ιλίου με χρήματα να δίνονται στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ‘’ΦΛΟΓΑ’’:

Αναλυτικά:

«Ο προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης θα έχει στη διάθεσή του μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν την χώρα μας επί πολλά χρόνια: Πρέλεβιτς, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Γαλακτερός, Σιγάλας, Μπουντούρης κ.α. απέναντι στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών η οποία θα αποτελείται από παγκόσμιες προσωπικότητες του αθλητισμού και απέναντι στην ομάδα μπάσκετ Ένωση Ιλίου.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση, να ευχαριστηθεί έναν αλλιώτικο αγώνα μπάσκετ με πολλά happenings, να χειροκροτήσει τα ινδάλματα του, να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά και να συμβάλει στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης για τη στήριξη της ΄΄ΦΛΟΓΑΣ΄΄.

Διοργάνωση φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ‘’ΦΛΟΓΑ’’: Mediterranean College σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Ιλίου».