Αισιόδοξα τα μέχρι τώρα δείγματα

aiasΜε καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Αίαντα Ευόσμου. Το ευχάριστο για τον προπονητή Γιάννη Χατζούλη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του μακριά από προβλήματα οποιαδήποτε μορφής και έτσι μπορεί να επικεντρωθεί απερίσπαστος στην κατάστρωση των πλάνων του για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των φετινών αντιπάλων του. 

Οι αλλαγές πολλές και οι ελπίδες ακόμη περισσότερες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Ευόσμου έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρυσι, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος πολύ για να βρεθεί και πάλι η απαραίτητη χημεία και να υπάρξει το ανάλογο «δέσιμο» των παικτών μεταξύ τους. Παρόλαυτα όμως όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια καλαθοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται στον σωστό δρόμο με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει ευχαριστημένος από τα όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα οι αθλητές του αλλά και από την καθημερινή τους διάθεση στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας περιλαμβάνει μόνο ένα φιλικό, την Παρασκευή με την Ευκαρπία ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι το Σαββάτο ενώ την Κυριακή θα πάρουν όλοι ρεπό για μια μικρή ανάσα ξεκούρασης.