Αιχμές για τη διαιτησία από τον προπονητή του Δειλινού Γιώργο Γωνιωτάκη…

Την 12η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε το νεοφώτιστο στη Γ’ εθνική Δειλινό, με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Γωνιωτάκη να αφήνει αιχμές κατά της διαιτησίας. «Είναι λυπηρό να παλεύουν δώδεκα παιδιά τα οποία είναι ουσιαστικά έφηβοι και να μην τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν ένα ματς, ντροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής μετά την ήττα από την Έξω Παναγίτσα και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε αλλά, δυστυχώς δεν υπάρχει και η βούληση από κάποιον να αφήσει ένα παιχνίδι να κερδηθεί από το Δειλινό. Δεν ξέρω γιατί».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Χαλκίδα τόνισε: «Ήταν ένα ματς περιπέτεια το παιχνίδι με την Χαλκίδα. Πέρα του ότι αναβλήθηκε τελευταία στιγμή, ήταν και ένα ματς που ήρθε τρίτο στη σειρά μέσα σε επτά μέρες και ακολουθεί άλλο ένα την Κυριακή. Δηλαδή μέσα σε δέκα μέρες τέσσερις ματς. Δεν είναι ούτε του ρόστερ ούτε της δυναμικότητα μας. Προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε, ειδικά τα εννιά παιδιά που ήρθαν πάνω στο Σχηματάρι. Προσπαθήσαμε αλλά, δυστυχώς δεν υπάρχει και η βούληση από κάποιον να αφήσει ένα παιχνίδι να κερδηθεί από το Δειλινό. Δεν ξέρω γιατί. Είναι λυπηρό να παλεύουν δώδεκα παιδιά τα οποία είναι ουσιαστικά έφηβοι και να μην τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν ένα ματς, ντροπή».

Για το τι μπορεί να κρατήσει η ομάδα από τον πρώτο γύρο από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει: «Η ομάδα δεν έχει νικήσει ακόμα κατ’ εμέ, υπάρχουν τρία τέσσερα ματς που θα μπορούσαμε να τα είχαμε ακόμα και κερδίσει, αλλά καλύτερα ταιριάζει το διεκδικήσει. Ίσως και παραπάνω. Κρατάμε αυτό που λέτε, αυτό είναι το σημαντικό για μένα, ότι η ομάδα ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς και στο τέλος του χρόνου (2018) με πολύ δουλειά και αυταπάρνηση από τα παιδιά έχει βελτιωθεί παρα πολύ και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό. Δηλαδή, βλέπουμε την ομάδα να διεκδικεί παιχνίδια, δηλαδή πήγαμε στο Σχηματάρι στα 2 ½ λεπτά πριν τελειώσει ήμασταν ακόμα μέσα στο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Τελειώνει ο πρώτος γύρος με το Κορωπί. Η ομάδα δεν έχει νίκη. Το εύκολο είναι να σας πω ότι παλεύουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Όχι δεν θα πω αυτό. Θα πω ότι παλεύουμε να γίνουμε ματς με το ματς καλύτεροι και προπονούμαστε κάθε μέρα γιατί θέλω να βλέπω τα παιδιά μου έτσι και ας μην τους αφήνουν κάποιοι να τα κερδίσουν».