Αλέξανδρος Θεοδωρίδης: «Να κλείσουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο»

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης έχει συνδέσει το όνομα του με την ΑΕ Κομοτηνής, καθώς για τρίτη χρονιά αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας. Ο νεαρός σέντερ μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου και έκανε έναν μικρό απολογισμό της σεζόν.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Καλλικράτεια: “Είναι μία δυνατή ομάδα, που παρότι και αυτή δεν έχει ελπίδες να μείνει στην κατηγορία, παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη, τόσο για λόγους γοήτρου όσο και για να κρατήσουμε τις λιγοστές ελπίδες παραμονής ζωντανή”.

Για την πορεία της ομάδας: “Σίγουρα δεν είναι η επιθυμητή πορεία. Είμαστε κοντά στον υποβιβασμό και αυτό με στενοχωρεί, αλλά φέτος θεωρώ πως έγιναν πολλά τα οποία ήταν πολύ δύσκολα να τεθούν σε χειρισμό. Όπως και να έχει πρέπει να τελειώσουμε την πορεία με αξιοπρέπεια”.

Για το αν μετάνοιωσε για την επιστροφή του στην ομάδα: “Μετανιώνω για κάτι που θα μπορούσα να κάνω και δεν έκανα. Όχι δεν μετανιώνω για κανέναν λόγο. Στην ζωή λένε πως κάθε εμπόδιο για καλό και πιστεύω ότι σε κάθε κατάσταση κάτι μαθαίνεις”.

Για το κλίμα στην ομάδα: “Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό και αυτό οφείλεται στα κακά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως παραμένουμε μία παρέα και υποσχεθήκαμε μεταξύ μας ότι θα παλέψουμε για να κλείσουμε την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται”.

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει μέλλον στο τμήμα μπάσκετ: “Σαφέστατα υπάρχει. Φέτος μπήκαν πολλά νέα ηλικιακά παιδιά, πήραν ευκαιρίες και παραστάσεις και αυτά θα τα εξαργυρώσουν τα επόμενα χρόνια. Είμαι σίγουρος οτι τα επόμενα χρόνια η ομάδα θα πρωταγωνιστεί”.

.
Διαβάστε ακόμη…