Αλλάζει έδρα ο Προμηθέας Πάτρας!

promitheas patras iraklisΤην απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει στις δύο εναπομείνασες εντός έδρας αγωνιστικές το κλειστό της ΕΑΠ προχώρησε ο Προμηθέας Πάτρας, που “μετακομίζει” στο κλειστό της Παναχαϊκής. Μία κίνηση που όπως αφήνει να εννοηθεί και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, είναι απόρροια “ρήξης” που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

“Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του Προμηθέα πως οι υπόλοιποι εναπομείναντες φετινοί αγώνες μας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γήπεδο της Παναχαϊκής. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που τους προκαλούμε, αλλά θέματα Αρχής δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη σημερινή Διοίκηση της Ε.Α.Π.”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, δίχως πάντως κανείς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τους ακριβείς λόγους, που μετά από μία 4ετία κατά την οποία ο Προμηθέας χρησιμοποιούσε το κλειστό, οδηγήθηκαν σε αυτή την αιφνιδιαστική απόφαση.

Μάλιστα οι ιθύνοντες τον Προμηθέα είχαν φροντίσει λίγες ώρες μετά την αρχική τους απόφαση περί “μετακόμισης” να έρθουν σε επαφή με τους ιθύνοντες της Παναχαϊκής, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της “μετακόμισης”.