“Αμερικανική” ενίσχυση για την εθνική εφήβων!

dorsey tailerΈνας πολλά υποσχόμενος παίκτης προστέθηκε στις… διαταγές του Ηλία Παπαθεοδώρου και την εθνική εφήβων U19. Ο ελληνικής καταγωγής Τάιλερ Ντόρσεϊ, με ύψος 1.92, που αγωνίζεται στη θέση 2 προπονείται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι όπως δηλώνει “… ελπίζω να τα καταφέρω να είμαι στην ομάδα ως το τέλος”.

Ο Ντόρσεϊ γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1996, είναι 1.92 και αγωνίζεται στη θέση 2. Κατοικεί στο Λος Άντζελες, αγωνίστηκε για την ομάδα Γυμνασίου Πασαντένα Μαραναθα και αναμένεται να φοιτήσει στο Όρεγκον. Στην τελευταία του χρονιά στο Γυμνάσιο είχε 33,9 πόντους και 10,6 ριμπάουντ.

«Ο προπονητής μου στο Όρεγκον, ο Ντέινα Άλτμαν, με βοήθησε να έρθω να εδώ. Είμαι μισός Έλληνας, όλη η πλευρά της μητέρας μου είναι από την Ελλάδα, οπότε είμαι 50% Έλληνας. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, να συνηθίσω σε μια διαφορετική κουλτούρα. Είμαι λίγο κουρασμένος, προσπαθώ να συνηθίσω και στη διαφορά ώρας. Μέχρι στιγμής όμως πραγματικά μου αρέσει και το ευχαριστιέμαι. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό μπάσκετ. Υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση χωρίς την μπάλα και μεγαλύτερη δομή στο παιχνίδι. Ξέρω ότι η ομάδα προετοιμάζεται για μια μεγάλη διοργάνωση. Θα ήθελα πραγματικά να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας και ελπίζω να τα καταφέρω να είμαι στην ομάδα ως το τέλος».