Αμπελώνας και Αγριά στο παρκέ στις 4/7 με… φόντο τη Γ’ εθνική, αλλά και με ενστάσεις!

Η επιστροφή στο παρκέ σε επίσημο παιχνίδι μετά το lockdown λόγω του κοροναϊού, θα είναι πολύ ιδιαίτερη για τις ομάδες του Αμπελώνα και της Αγριάς. Κι αυτό διότι τα δύο σωματεία της ΕΣΚΑΘ καλούνται στις 4/7 ν’ αγωνιστούν στο κλειστό των Φαρσάλων, με… φόντο το εισιτήριο που θα οδηγήσει το νικητή στις εθνικές κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, βέβαια έχει προκαλέσει και αντιδράσεις. Με τη διοίκηση της Αγριάς να εκφράζει τις ενστάσεις της για το ματς, επισημαίνοντας τους κινδύνους που υπάρχουν για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών μετά από μία αγωνιστική απραξία περίπου 4 μηνών και ζητεί – εάν όπως τονίζει – είναι τόσο απαραίτητη η διεξαγωγή του ματς να μεταφερθεί κατά μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Αγριάς αναφέρει:
“Το Δ.Σ του Γ.Σ ΑΓΡΙΑΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούσαν στο θέμα της τρίτης ομάδας που πρέπει να συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική στον Βόρειο Όμιλο για την σεζόν 2020-2021 και προκύπτει από το μπαράζ, όπως μας ενημέρωσε η ΕΣΚΑΘ, μεταξύ της ομάδος μας και του Γ.Σ Αμπελώνα στις 4/7/2020 στο γήπεδο των Φαρσάλων αποφάσισε τα εξής:
1) Απεστάλη έγγραφο τόσο στην ΕΟΚ όσο και στην ΕΣΚΑΘ που αναφέρει τους προβληματισμούς μας για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών αφού καλούνται να παίξουν ένα τόσο σημαντικό αγώνα μετά από 4ΜΗΝΕΣ απραξίας με μια προετοιμασία 20 ημερών!!!
2) Ζητάμε από την διοργανώτρια αρχή την παράταση του αγώνα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μιας εβδομάδος και συγκεκριμένα προτείνουμε την 12/7/2020 ως ημερομηνία της διεξαγωγής του αγώνα!
3) Εφόσον η διεξαγωγή του αγώνα κρίνεται απαραίτητη όσο και αν μας βρίσκει αντίθετους, για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω, φυσικά δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ!!!!
4) Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες του περσινού ροστερ και του προπονητή μας που εν μέσω καλοκαιριού, μαθημάτων, εργασιών και άλλων δύσκολων καταστάσεων που περναει ο καθένας μας αποδέχτηκαν ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ του συλλόγου και δήλωσαν ΠΑΡΩΝ γι’αυτόν το πολύ σημαντικό αγώνα!
5) Αρχής γενομένης από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδος γι’αυτό τον πολύ δύσκολο αγώνα που μας βρίσκει όλους μια γροθιά παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμο!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και φιλάθλους που όλη την χρονιά στάθηκαν στο πλευρό μας!”.