Οι τρεις συνεχόμενες ήττες δεν χωνεύονται εύκολα, πόσο μάλλον όταν οι δύο εξ αυτών έχουν κριθεί στο τελευταίο σουτ. Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, η Αναγέννηση Φλόγας δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο τέταρτης σερί ήττας την Κυριακή, κόντρα στη Νίκη Βόλου. Για να συμβεί αυτό βέβαια η Αναγέννηση θα πρέπει να βελτιώσει άμεσα την άμυνά της, η οποία δέχεται στα τελευταία τρία παιχνίδια 90 πόντους κατά μέσο όρο!

Εκεί έχει εστιάσει την προσοχή του όλη την εβδομάδα και ο Γιάννης Λίβανος, βλέποντας την ομάδα του να έχει δεχτεί περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα στη Β’ Εθνική ύστερα από 8 αγωνιστικές, πλην του Ηρακλή. Η επίθεση, από την άλλη, είναι ίσως το μόνο που δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς αν και η Αναγέννηση έχει απολογισμό 3 νίκες σε 8 αγώνες, διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 85,1 μ.ό.

Προβλήματα τραυματισμών πάντως δεν έχει η ομάδα της Φλόγας, η οποία θα επιχειρήσει να αποτρέψει την Κυριακή το πρώτο σερί 4 ηττών από τη σεζόν 200910, όταν είχε αρχίσει τη χρονιά με 8 διαδοχικές ήττες