Αμφίβολος ο Ραζής

razis-ofiΟ ΟΦΗ προετοιμάζεται για ακόμα ένα ντέρμπι καθώς το Σάββατο (8/11) φιλοξενεί τον Αρκαδικό. Ο Φώτης Τακιανός όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα καθώς αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χριστόφορου Ραζή στον αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού του από τον παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής (σ.σ. τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στον Εθνικό) . Η διάγνωση έδειξε ότι ο γκαρντ των κρητικών έχει οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο.

Ο γκαρντ του ΟΦΗ ξεκίνησε αμέσως φυσικοθεραπείες για να μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρκαδικό.

Ο Ραζής αναφερόμενος στον τραυματισμό του τονίζει πως: «Εγινε μια σύγκρουση στο πρώτο δεκάλεπτο. Ενοιωσα πόνο και βγήκα έξω. Δοκίμασα στο ημίχρονο, αλλά και πάλι οι ενοχλήσεις ήταν έντονες. Τελικά αποφασίσαμε να μην αγωνιστώ στο υπόλοιπο του αγώνα με τον Εθνικό».

Για την ήττα του ΟΦΗ στο παιχνίδι αυτό ο Ραζής ανέφερε ότι: «Είναι κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι. Η ομάδα πάλεψε πολύ. Τα είπε και ο κόουτς για το τι ακριβώς συνέβη. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Παίζουμε στο γήπεδο μας και με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν ο ίδιος μπορέσει να αγωνιστεί, τόνισε ότι: «Είναι νωρίς να πούμε ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι θέλω πολύ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι».