Ανέλαβε τον Ιωνικό ο Δεσποτάκης

Με τον Μάριο Δεσποτάκη θα πορευτεί ο Ιωνικό ΝΦ στη Γ’ Εθνική και τη λύση της συνεργασίας με τον σύλλογο να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας. 

H ανακοίνωση:

«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το διακεκριμένο προπονητή Μάριο Δεσποτάκη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Ανδρικής ομάδας.

Ο Μάριος Δεσποτάκης ως αθλητής (1981-2002) είχε αξιοσημείωτη πορεία στα Τοπικά και Εθνικά πρωταθλήματα παίζοντας μέχρι και την Α2 Εθνική Κατηγορία, επιτυγχάνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Με την προπονητική ασχολείται από το 1989, έχοντας προσφέρει έργο σε τμήματα υποδομών, Ανδρικές και Γυναικείες ομάδες, με πολλές συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες και αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος με τη γυναικεία ομάδα των Εσπερίδων. Χαρακτηριστικό της δουλειάς του είναι το γεγονός ότι τα τελευταία 10 έτη κατακτάει το πρωτάθλημα με όποια ομάδα κοουτσάρει.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην οικογένεια του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες, υποσχόμενοι αμέριστη υποστήριξη στην προσπάθεια αυτή!».