Αναγνωστόπουλος: «Τελευταία μου εμφάνιση με την φανέλα του Γυμναστικού»

Επειτα από μία δύσκολη χρονιά τα Φάρσαλα κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κατηγορία για ακόμα μία χρονιά Ο αρχηγός των “μπλε” Γιώργος Αναγνωστόπουλος μίλησε στο ifarsala.gr, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν ενώ τέλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας.

«Αυτή ήταν η τελευταία μου εμφάνιση με την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα τρία πολύ όμορφα χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Γυμναστικό προσπάθησα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα και λειτούργησα όσο πιο επαγγελματικά γινόταν διότι επαγγελματία σε κάνει ο τρόπος δουλειάς που κάνεις και όχι τα χρήματα που αμείβεσαι. Από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να τιμήσω με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα και να τους δικαιώσω, τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Λεωνίδα Γκόβαρη και τον κ. Τάκη Μόκκα.

Πλέον θα ξεκουραστώ και θα δω μετέπειτα μαζί με την Διοίκηση της ομάδος αν θα υπάρξει συνέχεια με τις Ακαδημίες του Συλλόγου. Θέλω να δώσω μεγαλύτερη βάση στην οικογένεια μου που σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει καθώς περιμένω και παιδί και μετέπειτα θα εξετάσω όλα τα πιθανά ενδεχόμενα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο ifarsala.gr