Ανακοίνωσαν Καμπέρη οι Ίκαροι Σερρών, παίρνουν και το νεαρό Γεωργόπουλο

Η προετοιμασία για τους Ίκαρους Σερρών ενόψει της νέας περιόδου ξεκίνησε, όμως το… παζλ συνεχίζει να παίρνει τη μορφή που θέλει το προπονητικό επιτελείο. Έτσι ο σερραϊκός σύλλογος ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Χρήστο Καμπέρη, που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, ενώ τη φανέλα (κυρίως του εφηβικού τμήματος) θα φορέσει ο Γιάννης Γεωργόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ορφέα Νέου Σκοπού.

Η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Καμπέρη αναφέρει: “Ο Α.Ο.Κ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΏΝ STIHL ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου point guard, Χρήστου Καμπέρη και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Ο νέος παίκτης των Ικάρων γαλουχήθηκε στις ακαδημίες και τα παιδικό-εφηβικά του Ηρακλή μέχρι την ηλικία των 17 ετών, με την συνέχεια να τον βρίσκει στον Ερμή Λαγκαδά. Εκεί παρέμεινε 4 χρόνια με σημαντικές διακρίσεις στην U21 όπου και έπαιξε σε τελικό πανελληνίου. Επίσης, είχε συμμετοχή με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής.

Καλώς ήρθες Χρήστο!”.

Όσον αφορά το νεαρό άσο, ο Ορφέας Νέου Σκοπού γνωστοποίησε την αποδέσμευσή του, προκειμένου να μεταπηδήσει στους Ίκαρους. “Ο Ορφέας Νέου Σκοπού ανακοινώνει την αποδέσμευση του αθλητή Γιάννη Γεωργόπουλου και την μεταγραφή του στην ομάδα των Ικάρων όπου θα αγωνιστεί τόσο στο εφηβικό τμήμα όσο και στο ανδρικό στην Γ’ Εθνική κατηγορία”.